Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

zapach ryb

dodany przez: aleksa6 zapach ryb usuwamy z naczyń przez moczenie w wodzie z solą lub w fusach z kawy zbożowej. więcej więcej

Sprawdzanie świeżości jaj

dodany przez: paula26013 Świeże jajko po zanurzeniu w osolonej wodzie natychmiast opada i zostaje na dnie, nieświeże unosi się w wodzie i wynurza. więcej więcej

a co z cytryną?

dodany przez: domciak sok z cytryny więcej więcej

Biała kiełbasa

dodany przez: DraQun Aby biała kiełbasa pozostała białą..... więcej więcej

aby nie zalęgły się robaki

dodany przez: aleksa6 Aby w mące, kaszy, ryżu itp. przechowywanych przez dłuższy czas w naszych półkach nie zalęgły się robaki i inne paskudztwa należy włożyć do nich kilk listków laurowych. więcej więcej

Podgrzewanie sosu i gulaszu

dodany przez: Marzena dodaj wody więcej więcej

smazenie drobiu

dodany przez: major161 Drób przeznaczony do smażenia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher