Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zielony koperek - przechowywanie

dodany przez: Ania K. Zielony koperek najdłużej przechowuje się ...... więcej więcej

Szybkie ubijanie białek

dodany przez: Marzena wystarczy woda gazowana. więcej więcej

Aby ciasto nie opadlo

dodany przez: Marzena przytrzymaj w piekarniku więcej więcej

Krótkie gotowanie wieprzowiny.

dodany przez: Marzena można skrócić czas gotowania mięsa. więcej więcej

Nie łuskaj grochu

dodany przez: major161 Nie łuskaj grochu więcej więcej

Aby pączki nie wchłaniały nadmiernie tłuszczu,

dodany przez: aleksa6 w czasie ich smażenia należy dodać do ciasta półtorej łyżki spirytusu na kilogram mąki. więcej więcej

Mięso mielone będzie delikatniejsze

dodany przez: major161 Mięso mielone będzie delikatniejsze więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher