Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: trini6 Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej więcej

Porady - sosy

dodany przez: patryshia Sosy wprawdzie nie są samodzielnym daniem, lecz jako dodatek do potraw należycie przyrządzone i odpowiednio dobrane są w stanie najskromniejszą nawet potrawę przekształcić w wyszukany przysmak. Oto kilka praktycznych rad na temat przyrządzania sosów: - Gdy chcemy zrobić w domu majonez, trzeba pamiętać o tym, by wszystkie składniki miały... więcej więcej

Obieranie pomarańczy

dodany przez: Marzena wystarczy zanurzyć w wodzie więcej więcej

nadziewana pieczeń

dodany przez: cohenna farsz nie wypłynie podczas krojenia więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: trini6 Przypalone ciasto ostudź, zeskrob z niego przypaloną powierzchnię tarką z drobnymi otworami, posyp cukrem pudrem lub posmaruj lukrem. więcej więcej

sztućce

dodany przez: SylwiaLilianna Sztućce ze stali nierdzewnej więcej więcej

Pyszne puree ziemniaczane

dodany przez: Marzena Ziemniaki przed gotowaniem należy zalac woda o tem.60 stopni.i odczekac kilka minut.Potem ugotowac normalnie w osolonej wodzie. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher