Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

nadziewana pieczeń

dodany przez: cohenna farsz nie wypłynie podczas krojenia więcej więcej

Surowe czy gotowane jajko?

dodany przez: patryshia zakręcić jajko i zaobserwować, jak się obraca: jeśli kręci się bardzo szybko - jajko gotowane, kręci się wolno - jajko surowe więcej więcej

grillowanie

dodany przez: karoolla1987 na grilla najlepsze są specjalne kiełbaski do tego celu przeznaczone, ale nadają się również inne byle nie były podsuszane więcej więcej

Pękające ziemniaki podczas pieczenia

dodany przez: patryshia ponakłuwać wcześniej każdy ziemniak widelcem więcej więcej

Pieczarki

dodany przez: SylwiaLilianna Nie należy ich moczyć przed smażeniem więcej więcej

Pierogi

dodany przez: julias Aby pierogi się dobrze sklejały więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2018 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher