Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Świeże pieczarki

dodany przez: anka1984 Kupując pieczarki należy zwracać uwagę, aby były świeże. Pieczarki niedawno zebrane mają białe lub lekko różowe kapelusze. Brązowawy kolor wskazuje, że kilka dni leżą już w sklepie. Są wtedy mniej jędrne i tracą świeży smak. więcej więcej

Nadmiar tłuszczu z rosołu

dodany przez: aleksa6 Nadmiar tłuszczu z rosołu drobiowego łatwo usuniemy wrzucając do niego kilka kostek lodu, wokół których zbierze się stężały tłuszczyk. więcej więcej

orzechy mielone

dodany przez: karoolla1987 Wrzucić orzechy do foliowej rorebki, przykryć ściereczką i tłuc tłuczkiem do mięsa, zmiela się na pył więcej więcej

Ladne pierogi

dodany przez: Marzena aby się łatwo sklejały więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wina deserowe więcej więcej

smak potraw

dodany przez: SylwiaLilianna smak potraw więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher