Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Odgrzewanie frytek

dodany przez: Marzena Frytki można odgrzać bez powtórnego smażenia. więcej więcej

Jak zrobić dobrą jajecznicę?

dodany przez: Mike_THE_GR8 Wydawałoby się, że to prosta potrawa, a jednak nawet jajecznicę trzeba umieć przyrządzać, żeby smakowała rewelacyjnie. więcej więcej

Rozpuszczanie czekolady

dodany przez: Marzena kąpiel wodna więcej więcej

Szybkie rozmrażanie ryby

dodany przez: Marzena potrzebne mleko więcej więcej

Świeże pieczarki

dodany przez: Bajor1989 Jak sprawdzić świeżość pieczarek więcej więcej

Opadanie ciasta - porady

dodany przez: patryshia Ciasta biszkoptowe powinno sie piec w temp. 170 - 180 C, a pod koniec pieczenia aby cisto sie odpowiednio zestalilo podniesc temp. 180 - 200 C. Dotyczy sie to biszkoptow od 30 mm grubosci. Podczas pieczenia nie powinno sie poruszac blachami ani za czesto zagladac do piekarnika bo moze to spowodowac oopadniecie, a nawet zakalec. Wypieczone... więcej więcej

Parzenie kapusty na gołąbki

dodany przez: Marzena potrzebna odrobina oleju więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
Najczęściej szukacie
© 2007-2018 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher