Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Nie podgrzewaj szpinaku

dodany przez: major161 Nie podgrzewaj szpinaku więcej więcej

Wino do kompotu

dodany przez: patryshia kompot nabierze bardziej delikatnego smaku, jeśli podczas gotowania doleje się do niego trochę wina więcej więcej

Zapiekany ementaler

dodany przez: major161 Zapiekany ementaler więcej więcej

Aby sprawdzić, czy tuszka jest ugotowana

dodany przez: major161 Aby sprawdzić, czy tuszka jest ugotowana więcej więcej

Nadmiar tłuszczu usuniesz

dodany przez: major161 Nadmiar tłuszczu usuniesz więcej więcej

Biały i sypki ryż

dodany przez: Marzena wystarczy kilka kropli soku z cytryny. więcej więcej

Obieranie pomidorów

dodany przez: patryshia Jeśli polejesz pomidor wrzątkiem i natychmiast ochłodzisz, bez trudu zejdzie z niego skórka. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher