Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zupy

dodany przez: ewa1257 Zagęszczanie zupy więcej więcej

zwmocnienie zapachu jabłek

dodany przez: cohenna użyjmy soli więcej więcej

aby kawa byla dobra

dodany przez: marcinos14 każdy sie zastanawia co zrobić aby kawa miala ciągle aromat ja wam pomoge więcej więcej

Złocisty rosół

dodany przez: Marzena pomoże kurkuma więcej więcej

Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: patryshia do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej więcej

Delikatna dziczyzna

dodany przez: Marzena Maślanka na delikatna dziczyzne. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher