|
||||
Zimny wałek do ciastadodany przez: patryshia przed użyciem wałka do ciasta włożyć go na min. godzinę do lodówki, nie będzie się wówczas przylepiało do niego ciasto więcejŚwieże rzodkiewkidodany przez: trini6 Rzodkiewki, a także wszelkie odmiany rzodkwi, będą dłużej świeże, jeśli ich nać będzie zanurzona w naczyniu z wodą. więcejUdany majonezdodany przez: patryshia aby przyrządzany w domu majonez nie zwarzył się, wszystkie składniki powinny mieć jednakową temperaturę, a olej należy wlewać małymi porcjami więcejZiemniaki zwiędłedodany przez: aleksa6 Ziemniaki zwiędłe przed obraniem wkładamy na pół godziny do zimnej wody. Nabierają jędrności, dzięki czemu łatwiej je obierać. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|