Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Świeże rzodkiewki

dodany przez: trini6 Rzodkiewki, a także wszelkie odmiany rzodkwi, będą dłużej świeże, jeśli ich nać będzie zanurzona w naczyniu z wodą. więcej więcej

zimny makaron i ryż

dodany przez: aleksa6 Aby ogrzać zimny makaron i ryż,należy przelać go na cedzaku wrzącą wodą. więcej więcej

Zimny wałek do ciasta

dodany przez: patryshia przed użyciem wałka do ciasta włożyć go na min. godzinę do lodówki, nie będzie się wówczas przylepiało do niego ciasto więcej więcej

Zwiedla zieleniana

dodany przez: Marzena woda z octem więcej więcej

Smaczna kaczka

dodany przez: Marzena Pieczona kaczka bedzie smaczniejsza więcej więcej

strzelajacy boczek

dodany przez: karoolla1987 strzelanie więcej więcej

Ziemniaki zwiędłe

dodany przez: aleksa6 Ziemniaki zwiędłe przed obraniem wkładamy na pół godziny do zimnej wody. Nabierają jędrności, dzięki czemu łatwiej je obierać. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher