Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zimny wałek do ciasta

dodany przez: patryshia przed użyciem wałka do ciasta włożyć go na min. godzinę do lodówki, nie będzie się wówczas przylepiało do niego ciasto więcej więcej

przylepiony papier

dodany przez: cohenna aby odjąć papier który przywarł do ciasta więcej więcej

Zmiękczanie masła

dodany przez: Marzena ciepła miseczka więcej więcej

Świeże rzodkiewki

dodany przez: trini6 Rzodkiewki, a także wszelkie odmiany rzodkwi, będą dłużej świeże, jeśli ich nać będzie zanurzona w naczyniu z wodą. więcej więcej

Udany majonez

dodany przez: patryshia aby przyrządzany w domu majonez nie zwarzył się, wszystkie składniki powinny mieć jednakową temperaturę, a olej należy wlewać małymi porcjami więcej więcej

Zwiedla zieleniana

dodany przez: Marzena woda z octem więcej więcej

Ziemniaki zwiędłe

dodany przez: aleksa6 Ziemniaki zwiędłe przed obraniem wkładamy na pół godziny do zimnej wody. Nabierają jędrności, dzięki czemu łatwiej je obierać. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher