Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Złocisty rosół

dodany przez: Marzena pomoże kurkuma więcej więcej

Delikatna dziczyzna

dodany przez: Marzena Maślanka na delikatna dziczyzne. więcej więcej

Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: patryshia do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej więcej

ziemniaki ciemnienie

dodany przez: karoolla1987 ziemniaki więcej więcej

Masło poza lodówką

dodany przez: major161 Zalewając masło przegotowaną i schłodzoną wodą ze solą więcej więcej

Płacz przy cebuli

dodany przez: major161 Płacz przy cebuli Aby nie płakać przy siekaniu cebuli więcej więcej

Aby pieczeń została soczysta

dodany przez: trini6 zanim wstawi się wieprzowinę lub cielęcinę do piekarnika, najpierw włożyć mięso do wrzątku i obgotować przez kilka minut. Dzieki temu podczas pieczenia nie skurczy się i będzie bardzo soczysta więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher