Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

smażenie kotletów mielonych

dodany przez: karoolla1987 Przed smażeniem kotletów mielonych posyp patelnię solą. Kotlety będą się smażyć we własnym sosie, nie przywierając do patelni. więcej więcej

Wilgotny makowiec

dodany przez: Marzena Aby makowiec był bardziej wilgotny więcej więcej

żeby kawa byla swieża

dodany przez: marcinos14 Czarna kawa będzie aromatyczniejsza, jeżeli przed zaparzeniem wstawimy zamkniętą puszkę na parę minut do ogrzanego piekarnika. więcej więcej

Sposób na pryskający tłuszcz

dodany przez: Marzena potrzebna szczypta soli lub skorka chleba więcej więcej

Latwe obieranie orzechow

dodany przez: Marzena Usunięcie lusek z orzechow jest bardzo proste. więcej więcej

Zioła

dodany przez: anka1984 Zioła najlepiej dodawać do potraw pod koniec gotowania. Wtedy zachowują najwięcej zapachu. więcej więcej

. Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: major161 . Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher