Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kalafior

dodany przez: aleksa6 Gotując kalafiora dodajemy odrobinę soli, cukru i soku z cytryny - sok z cytryny zapobiega żółknięciu kalafiora. Gotuje się krótko około 10-15 minut w zależności od wielkości kalafiora. więcej więcej

lsniace wnetrze garnka

dodany przez: Marzena skorki z jablek więcej więcej

Porady - przystawki i wyr.garmażery

dodany przez: patryshia - Podstawą do przygotowania kanapek jest pieczywo: świeże do kanapek popularnych i lekko czerstwe - do kanapek dekoracyjnych /pieczywo lekko czerstwe nie deformuje się przy krajaniu/. - Kanapki dekoracyjne sporządza się z długich bułek barowych lub pieczywa razowego, okrojonych ze skórki ostrym nożem. - Kanapki dekoręcyjne smaruje się cienką... więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy wrzucam skórkę suchego chleba, która bardzo dobrze wchłania sól. więcej więcej

Drożdżowe ciasto z blachy

dodany przez: Marzena aby nie przesiąklo zapachem metalu. więcej więcej

Intensywny kolor zoltek

dodany przez: Marzena Zoltka beda mialy intensywnieszy kolor więcej więcej

Gotowanie ryżu

dodany przez: aleksa6 Ryż ugotuje się szybciej, jeśli wcześnie zalejemy go na 30 minut zimną wodą. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher