Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

sałata

dodany przez: cohenna przyżądzając sałatę należy paniętać więcej więcej

krewetki

dodany przez: cohenna należy je piec krótko więcej więcej

Kalafior i brokuły

dodany przez: aleksa6 Kalafior i brokuły gotuje się ułożone różami do góry, ponieważ pączki miękną szybciej niż łodygi. Żeby zachowały barwę, po ugotowaniu przelewa się je zimną wodą. więcej więcej

por

dodany przez: cohenna by por nie był gorzki więcej więcej

ryż bez przypalanki

dodany przez: cohenna aby ryż się nie przypalił więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto francuskie więcej więcej

Kalafior

dodany przez: aleksa6 Kalafior przed gotowaniem moczymy w osolonej wodzie, "usuniemy" w ten sposób np. muszki. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher