|
||||
Przesolona zupadodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy wrzucam skórkę suchego chleba, która bardzo dobrze wchłania sól. więcejGotowanie ryżudodany przez: aleksa6 Ryż ugotuje się szybciej, jeśli wcześnie zalejemy go na 30 minut zimną wodą. więcejsuchy biszkoptdodany przez: karoolla1987 Jeśli biszkopt upiekł się za suchy, nakłuj go w kilku miejscach widelcem i równomiernie skrop kieliszkiem soku pomarańczowego. więcejplamy z czekoladydodany przez: aleksa6 plamy z czekolady – nie lubią wody i gliceryny. Miejsce zabrudzone najpierw należy zwilżyć gliceryną, a potem spłukać ciepłą wodą. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|