|
||||
Gdy przypali się garnekdodany przez: Ania K. Gdy przypali się garnek emaliowany należy ...... więcejPękający makowiecdodany przez: Ania K. Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. ........ więcejJak nie płakać przy krojeniu cebuli.dodany przez: aleksa6 Przekrojoną na pół cebulę polewamy gorącą a następnie zimną wodą. więcejOlej po frytkachdodany przez: aleksa6 Możemy wykorzystać go po raz drugi po przepuszczeniu przez papierowy filtr do kawy. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|