Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

masa serowa

dodany przez: cohenna masa będzie pulchna więcej więcej

Gdy przypali się garnek

dodany przez: Ania K. Gdy przypali się garnek emaliowany należy ...... więcej więcej

Pękający makowiec

dodany przez: Ania K. Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. ........ więcej więcej

Przebarwiona deska kuchenna

dodany przez: patryshia namoczyć ją na noc w wodzie z octem więcej więcej

Jak nie płakać przy krojeniu cebuli.

dodany przez: aleksa6 Przekrojoną na pół cebulę polewamy gorącą a następnie zimną wodą. więcej więcej

Olej po frytkach

dodany przez: aleksa6 Możemy wykorzystać go po raz drugi po przepuszczeniu przez papierowy filtr do kawy. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher