Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jakość owoców i warzyw...

dodany przez: anlolek Owoce i warzywa są ładniejsze i smaczniejsze... więcej więcej

Maliny

dodany przez: Marzena sposob jedzenia więcej więcej

Piernik

dodany przez: trini6 Piernik jest za twardy. Powinno się go przekroić na kilka niezbyt grubych warstw, a następnie przełożyć marmoladą lub bitą śmietaną. więcej więcej

Dodaj cukru do zielonego groszku

dodany przez: aleksa6 Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej więcej

piękny sernik

dodany przez: cohenna sernik ni eopadnie więcej więcej

Jak szybko odświeżyć liście sałaty

dodany przez: trini6 Zwiędnięte liście sałaty odzyskają świeżość, jeśli na kilka minut włożysz je razem z surowymi ziemniakami do zimnej wody. więcej więcej

Kalafior

dodany przez: Marzena rownomierne gotowanie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher