Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Koniak więcej więcej

Swieze wedliny

dodany przez: Marzena liscie salaty lub kapusty więcej więcej

Sarnina

dodany przez: patryshia Sarny akurat nigdy nie robilam, wiec podaje za "Polska kuchnia mysliwska" Hanny Szymanderskiej. Najlepszy z sarny jst comber a potem udziec. Z zeberek i lopatek robi sie pasztety, potrawki i gulasze. Starsze sarny musza dlugo kruszec w skorze, potem mieso marynuje sie w slabym occie lub winie z dodatkiem przypraw. Polecany tymianek,... więcej więcej

Szaszłyki

dodany przez: amif kilka rad aby szaszłyki były jeszcze lepsze więcej więcej

Krupnik

dodany przez: SylwiaLilianna Krupnik solimy więcej więcej

Rosół

dodany przez: ewa1257 Klarowanie rosołu więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher