Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przechowywanie tłuszczów

dodany przez: patryshia - Aby masło nie jełczało, można je przetopić na małym ogniu, zbierając tworzącą się piankę tak długo, aż będzie przejrzyste jak oliwa. - Świeżą, dobrze osoloną słoninę można przechowywać przez kilka dni w chłodnym miejscu. Przed stopieniem trzeba sól zeskrobać. - Smalec bez skwarek można przechowywać w kamionkowym lub porcelitowym garnku w... więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Koniak więcej więcej

Swieze wedliny

dodany przez: Marzena liscie salaty lub kapusty więcej więcej

Szaszłyki

dodany przez: amif kilka rad aby szaszłyki były jeszcze lepsze więcej więcej

Obieranie ziemniaków

dodany przez: Marzena aby ręce nie ściemniały więcej więcej

Sól

dodany przez: domciak wilgotna sól ;/ więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher