Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Nadmiar tłuszczu z rosołu

dodany przez: aleksa6 Nadmiar tłuszczu z rosołu drobiowego łatwo usuniemy wrzucając do niego kilka kostek lodu, wokół których zbierze się stężały tłuszczyk. więcej więcej

podkreślenie aromatu ryby

dodany przez: cohenna Aby wzmocnić wyborny smak ryb więcej więcej

ucieranie sera

dodany przez: karoolla1987 ucieranie sera więcej więcej

Lepszy smak potrawy

dodany przez: anlolek Do wykończenia potrawy dodaje się zawsze masło, które podnosi smak i aromat potrawy. więcej więcej

mięso młodych kaczek i gęsi

dodany przez: aleksa6 Młode kaczki i gęsi mają mięso bardziej delikatne, smaczne i z reguły mniej tłuste. więcej więcej

Sprawdzamy jajka

dodany przez: Marzena zakrecamy je więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher