Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Aby podczas krojenia cebula nie szczypala w oczy

dodany przez: trini6 Aby podczas obierania i krojenia cebula nie szczypała w oczy pozostaw ją na kilkanaście minut w zamrażarce. Taka cebula lepiej sie kroi i co najważniejsze podczas obierania i krojenia nie szczypie w oczy. więcej więcej

Pryskający olej

dodany przez: paula26013 Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni, posyp go szczyptą soli. więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: Marzena pomoże surowy ziemniak więcej więcej

Swieże bułeczki

dodany przez: Marzena Bułeczki z poprzedniego dnia beda swieże więcej więcej

Dodaj cukru do zielonego groszku

dodany przez: major161 Dodaj cukru do zielonego groszku Świeży groszek ... więcej więcej

wykańczanie potraw

dodany przez: aleksa6 Do wykończenia potrawy dodaje się zawsze masło, które podnosi smak i aromat potrawy. więcej więcej

Aromatyczny mak

dodany przez: Marzena uprazenie na patelni więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher