Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zdejmowanie skórki z papryki

dodany przez: aleksa6 Aby zdjąć skórkę z papryki, należy opiec ją w gorącym piekarniku, aż skórka się zmarszczy. Gdy wystygnie, łatwo ściągnąć ją nożem. więcej więcej

Aby jajecznica nie przypaliła sie

dodany przez: Marzena wystarczy odrobina mąki więcej więcej

Swieży kokos

dodany przez: Marzena Zwracaj uwage przy kupnie kokosu. więcej więcej

Ziemniaki

dodany przez: Ania K. Aby poprawić smak starych ziemniaków, należy...... więcej więcej

Zielone pomidory

dodany przez: Marzena szybko dojrzeją więcej więcej

Papryka

dodany przez: gosik1212 paprka i ludzie więcej więcej

Alkohol chroni przed pleśnią

dodany przez: patryshia zanim zamknie się słoik z marmoladą można nalać na wierzch trochę czystego spirytusu albo przykryć przetwór kawałkiem papieru pergaminowego nasączonego alkoholem więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher