Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryby

dodany przez: julias Ryby można panierować więcej więcej

Zagęszczanie zup żółtkami

dodany przez: karoolla1987 roztrzepać żółtka z wodą (tyle łyżek wody ile żółtek), połączyć z kilkoma łyżkami zupy. Mieszając zupę wlewać partiami roztrzepane żółtka. Mocno zagrzać ale nie gotować. więcej więcej

Szybkostygnąca galaretka.

dodany przez: Marzena Galaretka szybko sie zetnie. więcej więcej

Sosy

dodany przez: julias Smak sosu pieczeniowego poprawimy więcej więcej

Ciasto naleśnikowe

dodany przez: julias można smażyć bez tłuszczu. więcej więcej

Grill, piekarnik

dodany przez: paula26013 czyszczenie posypać solą, podgrzać aż do zbrązowienia i umyć więcej więcej

Gdy ciasto przywrze do dnia

dodany przez: Marzena jest na to prosty sposób. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher