Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Drożdżowe ciasto z blachy

dodany przez: Marzena aby nie przesiąklo zapachem metalu. więcej więcej

Intensywny kolor zoltek

dodany przez: Marzena Zoltka beda mialy intensywnieszy kolor więcej więcej

Gotowanie ryżu

dodany przez: aleksa6 Ryż ugotuje się szybciej, jeśli wcześnie zalejemy go na 30 minut zimną wodą. więcej więcej

Kruche ciasto

dodany przez: robaczek Co robić by się nie porwało więcej więcej

suchy biszkopt

dodany przez: karoolla1987 Jeśli biszkopt upiekł się za suchy, nakłuj go w kilku miejscach widelcem i równomiernie skrop kieliszkiem soku pomarańczowego. więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino czerwone wytrawne lub półwytrawne więcej więcej

przeciwko przypaleniu mleka

dodany przez: karoolla1987 Mleko nie będzie się przypalało, gdy dno rondla posmarujesz cienką warstwą masła. Jeśli posmarujesz także brzegi rondla, uchronisz mleko przed wykipieniem. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher