Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Makowiec

dodany przez: kotto Aby makowiec był bardziej wilgotny dodaj do niego starte jabłko. więcej więcej

piana z mleka

dodany przez: cohenna aby ubić mleko więcej więcej

Gołąbki

dodany przez: kotto Aby gołąbki nie przypaliły się ułóż pod nie plastry słoniny. więcej więcej

Sposób na bakalie

dodany przez: Marzena obtocz je w mące więcej więcej

suszone śliwki

dodany przez: Marzena pomoże herbata więcej więcej

Rosół wołowy

dodany przez: aleksa6 Rosół wołowy, jeśli dodamy do niego dwa małe grzybki suszone, będzie miał ładny kolor i lepszy smak. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher