Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przesolony sos

dodany przez: patryshia można go uratować dodając do niego wody, mleka, wina lub śmietany więcej więcej

Pieczarki

dodany przez: SylwiaLilianna Nie należy ich moczyć przed smażeniem więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: SylwiaLilianna Da się uratować więcej więcej

Ślimaki - alternatywa na ptasią grypę

dodany przez: patryshia W polskich przyzwyczajeniach kulinarnych istnieje kilkanaście potraw i produktów mięsnych, które nie cieszą się zbytnią popularnością. Braku szerszego zainteresowania mięsem ślimaczym, kozim, baranim czy króliczym należy upatrywać w naszych przyzwyczajeniach i upodobaniach. więcej więcej

Pomarańcza

dodany przez: ewa1257 Obieranie pomarańczy więcej więcej

Kolor rosołu

dodany przez: aleksa6 Rosół będzie miał ładny kolor, jeśli do garnka włożymy umytą łuskę od cebuli. więcej więcej

Suche mięso

dodany przez: SylwiaLilianna Pieczone mięso drobiowe nie wysycha więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher