Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zakwas na żurek zimą

dodany przez: anka1984 Zakwas na żurek warto przygotować 4-5 dni wcześniej, bo zimą kwaszenie trwa dłużej niż latem więcej więcej

zakwaśny sos

dodany przez: karoolla1987 sposob na zmiane smaku więcej więcej

Zamiana jednostek objętości i ciężaru

dodany przez: patryshia 1 szkl. śmietany 250g 1 szkl. mąki 120-140g 1 szkl. cukru kryształu 160-180g 1 szkl. cukru pudru 120-140g 1 szkl. kaszy manny 150g 1 szkl. ryżu 160-180g 1 szkl. kaszy perłowej 150-180g 1 szkl. kaszy krakowskiej 150-180g 1 łyżka mąki (płaska) 20g 1 łyżka mąki (kopiasta) 40g 1 łyżka ryżu 30g 1 łyżka masła (płaska) 25g 1 łyżka masła... więcej więcej

zamiast pieprzu

dodany przez: anka1984 mój sposób więcej więcej

Zamiast śmietany

dodany przez: Ania K. Zamiast śmietany do szpinaku możemy... więcej więcej

Zamrażamy zioła

dodany przez: ds Świeże zioła (gałązki lub liście) układamy ... więcej więcej

zamrażanie

dodany przez: SylwiaLilianna zamrażaj więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher