Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zaczęty chleb

dodany przez: aleksa6 Napoczęty chleb zakryć zwilżonym papierem pergaminowym - chleb jest dłużej świeży. więcej więcej

Zageszczanie sosow

dodany przez: Marzena siemie lniane więcej więcej

Zagęszczanie kwaśnej zupy

dodany przez: Marzena potrzebny przecier z jabłek więcej więcej

Zagęszczanie zup

dodany przez: Ania K. Różne sposoby... więcej więcej

Zagęszczanie zup

dodany przez: amif 3 proste sposoby zagęszczania zupy więcej więcej

Zagęszczanie zup

dodany przez: paula26013 Śmietaną - wymieszać śmietanę z niewielką ilością mąki, lekko posolić, połączyć z kilkoma łyżkami zupy a następnie wlać do pozostałej zupy i zagotować. W ten sam sposób można również doprawiać zupę jogurtem naturalnym. Żółtkami – roztrzepać żółtka z wodą (tyle łyżek wody ile żółtek), połączyć z kilkoma łyżkami zupy. Mieszając zupę wlewać... więcej więcej

Zagęszczanie zup śmietaną

dodany przez: trini6 wymieszać śmietanę z niewielką ilością mąki, lekko posolić, połączyć z kilkoma łyżkami zupy a następnie wlać do pozostałej zupy i zagotować. W ten sam sposób można również doprawiać zupę jogurtem naturalnym. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher