|
||||
Żurawina w kuchnidodany przez: patryshia Małe okr±głe owoce w kolorze ciemno czerwonym. Często z wi¶niowym rumieńcem. Kiedy je weĽmiesz do ust i rozgryziesz, poczujesz cierpki smak. Nie wszyscy to lubi±. Dlatego mamy proste przepisy na oswojenie żurawiny. więcejŻywno¶ćdodany przez: paula26013 Do znalezienia w lesie -owoce lub kwiaty bzu czarnego, kwiatostany w cało¶ci smażyć w panierce, owoce jako dżem. korzeń cykorii podróżnik przysmażony na ma¶le. -li¶cie cykorii - sałatka. -jasnota biała - sałatka, do zup, do smażenia, jak szpinak. -komosa biała, strzałkowata - jak szpinak. -pięciornik gęsi - zupa, jak szpinak. -pokrzywa -... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |