Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kurczak do pieczenia

dodany przez: aleksa6 skropiony sokiem cytrynowym będzie bardziej soczysty więcej więcej

Obsuszaną kiełbasę

dodany przez: aleksa6 z której trudno jest zdjąć skórę włożyć na chwilkę do zimnej wody. więcej więcej

Mięso

dodany przez: ewa1257 Smażenie mięsa więcej więcej

Ryby

dodany przez: domciak rybcie :) więcej więcej

Kaczka z miodem

dodany przez: aleksa6 Kaczka wyjątkowo zyska na smaku, jeśli podczas pieczenia posmarujesz ją kilka razy miodem. więcej więcej

nadziewana pieczeń

dodany przez: cohenna farsz nie wypłynie podczas krojenia więcej więcej

Krysztalowe kostki lodu

dodany przez: Marzena przegotowana woda więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher