Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kwasne wino

dodany przez: Marzena kreda więcej więcej

robiąc panierke

dodany przez: aleksa6 Robiąc panierkę do jajek należy dodać odrobinę soli i oleju - panierka jest krucha. więcej więcej

Smak ryzu

dodany przez: Marzena zarumieniona cebula więcej więcej

Dziczyzna

dodany przez: aleksa6 Potrawa z dziczyzny będzie wyjątkowo smaczna i delikatna, jeśli zalejesz mięso maślanką, przykryjesz naczynie i wstawisz na noc do lodówki. więcej więcej

Masło bez papieru

dodany przez: aleksa6 Aby łatwiej wydobyć kostkę masła z papierowego opakowania, wystarczy je polać przedtem zimną wodą. Dzięki temu do masła nie przykleją się resztki papieru. więcej więcej

kruche ciasto

dodany przez: cohenna aby było naprawdę kruche więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher