Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pieczeń nie straci miękkości

dodany przez: aleksa6 Pieczeń nie straci miękkości, jeśli po wyłączeniu dopływu ciepła pozostawimy ją jeszcze przez 10 min w uchylonym piekarniku więcej więcej

Wątróbka.

dodany przez: ewa1257 Przyrządzanie wątróbki więcej więcej

Kamień w czajniku

dodany przez: Ania K. Aby usunąć kamień z czajnika ....... więcej więcej

Pęknięte jajko

dodany przez: aleksa6 Aby pęknięte jajko nie wypłynęło podczas gotowania, przed włożeniem do wrzątku nacieramy rysę na skorupce plasterkiem cytryny. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher