Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kapusta na gołąbki

dodany przez: cohenna aby kapusta była aromayczna więcej więcej

Pieczeń nie straci miękkości

dodany przez: aleksa6 Pieczeń nie straci miękkości, jeśli po wyłączeniu dopływu ciepła pozostawimy ją jeszcze przez 10 min w uchylonym piekarniku więcej więcej

Kamień w czajniku

dodany przez: Ania K. Aby usunąć kamień z czajnika ....... więcej więcej

Surowe czy gotowane jajko?

dodany przez: patryshia zakręcić jajko i zaobserwować, jak się obraca: jeśli kręci się bardzo szybko - jajko gotowane, kręci się wolno - jajko surowe więcej więcej

Twarde masło

dodany przez: patryshia opłukać wrzątkiem miseczkę i na chwilę przykryć nią twarde, wyjęte z lodówki masło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher