Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Szpinak

dodany przez: ewa1257 Ugotowany szpinak więcej więcej

Świeże pieczarki

dodany przez: anka1984 Kupując pieczarki należy zwracać uwagę, aby były świeże. Pieczarki niedawno zebrane mają białe lub lekko różowe kapelusze. Brązowawy kolor wskazuje, że kilka dni leżą już w sklepie. Są wtedy mniej jędrne i tracą świeży smak. więcej więcej

Piękny aromat rosołu

dodany przez: Marzena dodają warzywa więcej więcej

delikatne mięso

dodany przez: cohenna aby mięso było delikatne więcej więcej

gotujemy brokuły

dodany przez: cohenna aby szybciej się gotowały więcej więcej

czyszczenie ryb

dodany przez: cohenna Rybę łatwiej oczyścić z łuski, jeśli więcej więcej

Intensywny kolor zoltek

dodany przez: Marzena Zoltka beda mialy intensywnieszy kolor więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher