Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Uszka wigilijne - porady

dodany przez: patryshia Jezeli te uszka sa do barszczu, to przed podaniem nie potrzeba ich odgrzewac. Po zrobieniu uszek zagotowac we wrzacej wodzie az ciasto bedzie miekko-twardawe. Odcedzic. Nasmarowac blache lub plaski talerz maslem i rozlozyc na niej uszka pojedyncza warstwa (w ten sposob sie nie posklejaja i nie podra). Przykryc sciereczka. Gdy wystygna, mozna je... więcej więcej

Nie mocz boczniaków

dodany przez: aleksa6 Boczniaków nie należy moczyć w wodzie, tylko myć pod bieżącą wodą, gdyż nasiąknięte tracą swój oryginalny smak. więcej więcej

brzydki zapach ryby

dodany przez: cohenna aby usunąć zapach śledzi więcej więcej

Ciasto na pierogi

dodany przez: julias Ciasto na pierogi będzie bardziej elestyczne więcej więcej

Wieprzowina

dodany przez: Ania K. Aby była soczysta i by nie skurczyła się podczas pieczenia.. więcej więcej

pieczony kurczak

dodany przez: cohenna aby był soczysty więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher