Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

bezowe spody -krojenie

dodany przez: karoolla1987 Ciasta i torty na spodach bezowych bez trudu pokroisz na porcje, jeżeli natłuścisz masłem lub margaryną duży ostry nóż, którego będziesz używać więcej więcej

Pachnący biały kalafior

dodany przez: trini6 przed ugotowaniem główkę trzeba dokładnie opłukać i odciąć listki, które mogą zabarwić wodę. Kalafior na pewno nie ściemnieje i bedzie miał przyjemny zapach, jeśli do wody dodamy trochę soku z cytryny lub pół szklanki mleka. Można ugotować go też w samym mleku. Będzie miał wtedy delikatniejszy smak więcej więcej

Chrupiące frytki

dodany przez: Marzena potrzebny ocet więcej więcej

Rzodkiewki pobudzają apetyt

dodany przez: anlolek Rzodkiewki działają niezwykle pobudzająco na apetyt. więcej więcej

Nie mocz boczniaków

dodany przez: anlolek Nie należy moczyć boczniaków... więcej więcej

Temperatura i czas pieczenia ciast 5

dodany przez: aleksa6 Ciasto półfrancuskie więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino białe wytrawne więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher