Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

długo piekące mieso na kotleciki

dodany przez: karoolla1987 mięso które się długo piecze można wcześniej zmielić i uformować z nich kotleciki więcej więcej

ryby z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna ryby z grilla więcej więcej

masełko do potraw z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Masło z cząbrem więcej więcej

Swieżość jaj

dodany przez: aleksa6 Sprawdzanie świeżośći jajek więcej więcej

dżemy i powidła

dodany przez: aleksa6 Aby dżemy i powidła nie fermentowały,na dno słoików należy włożyć odrobinę świeżego imbiru pokrojonego na wiórki. więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: kotto Aby naleśniki były bardziej puszyste dodaj do ciasta gazowanej wody mineralnej. więcej więcej

Swierze mleko

dodany przez: cohenna jaj utrzymać świerzość więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher