Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

suszone śliwki

dodany przez: Marzena pomoże herbata więcej więcej

Pamiętaj, że

dodany przez: patryshia Nastawiając rosół lub smak na zupę trzeba zawsze najpierw go zagotować, zebrać starannie szumowiny, a potem dopiero posolić i dodać włoszczyznę. Chcąc mieć klarowny rosół lub zupę, po zagotowaniu odstawiwszy na bok zalać go kilkoma łyżkami zimnej wody, a gdy się ustoi zlać ostrożnie i przecedzić. Wszelkie mięso smażone po angielsku należy... więcej więcej

Cebula

dodany przez: SylwiaLilianna będzie świeża więcej więcej

rozbijanie mięsa

dodany przez: cohenna aby nie było dziury więcej więcej

Nie mocz boczniaków

dodany przez: anlolek Nie należy moczyć boczniaków... więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino białe wytrawne więcej więcej

Papryka

dodany przez: domciak skórka z papryki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher