Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Uwaga salmonella!

dodany przez: SylwiaLilianna Ostrzeżenie więcej więcej

Sposób na białe pieczarki

dodany przez: trini6 Jeżeli nie chcesz, aby Twoje pieczarki po umyciu i pokrojeniu szybko nie ściemniały skrop je skokiem z cytryny więcej więcej

Piękny zapach pieczonego drobiu

dodany przez: trini6 Pieczony drób uzyska wspaniały aromat jeśli do wnętrza włożysz pęczek zielonej pietruszki. więcej więcej

Gdy przypali się garnek

dodany przez: patryshia emaliowany należy nalać do niego wody z solą i pozostawić na kilkanaście godzin, następnie wodę zagotować a spalenizna odejdzie. więcej więcej

Rozbieranie kapusty

dodany przez: Marzena użyj kuchenki mikrofalowej więcej więcej

Ladne pierogi

dodany przez: Marzena aby się łatwo sklejały więcej więcej

Świeże rzodkiewki

dodany przez: aleksa6 Rzodkiewki, a także wszelkie odmiany rzodkwi, będą dłużej świeże, jeśli ich nać będzie zanurzona w naczyniu z wodą. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher