|
||||
Drób przeznaczony do smażeniadodany przez: aleksa6 Drób przeznaczony do smażenia należy po umyciu starannie obsuszyć - łatwiej się przyrumienia. więcejJeśli ciasto nie chce się lepićdodany przez: trini6 Jeśli ciasto nie chce się lepić, rozwałkowując je, podsyp tylko odrobinę mąki, a do wyrabiania użyj ciepłej wody. Jeżeli ciasto za bardzo się lepi, w trakcie wyrabiania dodaj łyżkę oleju. więcejNierównomiernie upieczony sernikdodany przez: patryshia aby sernik nie opadł i równomiernie się upiekł należy go piec w niezbyt wysokiej temperaturze, a po upieczeniu odciąć nożem ciasto od brzegów blachy więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|