Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

zagęszcznie śmietany

dodany przez: cohenna aby śnietanę szybko zgęstnić więcej więcej

Przewracanie ryby

dodany przez: Marzena aby ryba się nie rozpadła więcej więcej

ucieranie sera

dodany przez: karoolla1987 ucieranie sera więcej więcej

Dekoracja tortu czekoladowego

dodany przez: Marzena pomoze papierowa serwetka więcej więcej

Porady - przyprawy

dodany przez: patryshia Dobre ziele angielskie ma owoce jednakowej wielkości, jasnej barwy oraz silny aromat. Majranek i czosnek można zawsze zastosować, gdy mięso nie ma najlepszego zapachu /np. świeże, ale leżało obok nieświeżego, lub kurczak hodowany był ma mączce rybnej i przypomina ją w zapachu/. Aby papryka nie straciła swoich właściwości odżywczych, nie należy... więcej więcej

Przesolone gotowane jarzyny

dodany przez: aleksa6 zalej wrzątkiem. więcej więcej

panierowane potrawy

dodany przez: domciak panierowane więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher