Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Smak ryby

dodany przez: anlolek Ryba będzie smaczniejsza jeśli po sprawieniu namoczymy ją w mleku. więcej więcej

Wykończenie potrawy

dodany przez: SylwiaLilianna Do wykończenia potrawy więcej więcej

Smażone mięso

dodany przez: aleksa6 posól pod koniec smażenia, bo inaczej będzie twarde. więcej więcej

Olej do masła

dodany przez: aleksa6 Jeśli nie chcesz, żeby masło na patelni przyrumieniło się za mocno, dodaj do niego trochę oleju. więcej więcej

Koperek

dodany przez: domciak przechowywanie koperku. więcej więcej

Czerwona kapucha :)

dodany przez: domciak kolor kapusty więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher