Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Schabowe -rozbijanie

dodany przez: major161 Przygotowując kotlety schabowe do smażenia: więcej więcej

Swieżość ryb

dodany przez: Marzena jest sposób jak to sprawdzić. więcej więcej

czyszczenie jarzyn z robaków

dodany przez: karoolla1987 Jarzyny szybko oczyścimy z robaków i ślimaków, jeśli włożymy je do słonej wody na kilka minut. więcej więcej

sól a przypalanie

dodany przez: cohenna jeśli rozsypiemy sól w piekarniku więcej więcej

Ciaso drożdżowe

dodany przez: ewa1257 Suche ciasto więcej więcej

smaczny pasztet

dodany przez: anka1984 Jeśli chcesz, by pasztet w w piecu nie wysechł, obłóż go plasterkami słoninki. Część z nich połóż na dnie formy, a część z nich ułóż na wierzchu pasztetu. Formę na pasztet natłuść, narożniki posyp bułką tartą, a upieczony pasztet wyjmiesz z niej bez trudu. więcej więcej

Krupnik

dodany przez: aleksa6 Krupnik solimy bezpośrednio przed podaniem. Jeśli wcześniej dodamy soli, zupa będzie ciemna. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher