Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ładnie wyrósł więcej więcej

Panierka

dodany przez: trini6 Gdy od ryby lub kotletów oddzieliła się panierka, zdejmij rybę lub mięso z patelni, usuń resztki panierki i osusz każdy kawałek. Rozbełtaj 1 jajo z 2 łyżkami oleju, obtocz kotlety w mące, jajku i bułce tartej i jeszcze raz usmaż na rozgrzanym tłuszczu. więcej więcej

brzydki zapach w lodówce

dodany przez: cohenna aby go usunąć więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Mięso wołowe

dodany przez: ewa1257 Delikatno?ć mięsa więcej więcej

Perliczka- klejnot na talerzu

dodany przez: patryshia Perliczka to szlachetny gatunek drobiu, ceniony ze względu na szczególne walory smakowe i odżywcze. Dzięki lekkiemu akcentowi dziczyzny zasługuje na miano dania wykwintnego, zaś jej wartościowe mięso zadowoli niejednego zwolennika zdrowej żywności. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher