Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryba smażona

dodany przez: trini6 ryba smażona będzie miała ładniejszy kolor, gdy do tłuszczu, na którym ma być smażona, wsypiemy trochę soli więcej więcej

otwarte konstrwy

dodany przez: cohenna aby konserwy się nie obeschły więcej więcej

miękkie pomidory

dodany przez: cohenna aby odzyskały jędrność więcej więcej

Przesolone gotowane jarzyny

dodany przez: aleksa6 zalej wrzątkiem. więcej więcej

pieczony kurczak

dodany przez: cohenna mięso nie będzie wysychało więcej więcej

Sok z cytryny z zamrażarki

dodany przez: Marzena do napojów i sosów więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: aleksa6 Kolby kukurydzy gotuj zawsze bez soli z odrobiną cukru ,ponieważ pod jej wpływem ziarna robią się łykowate, twarde. Kukurydza zachowa ładny żółty kolor, jeśli podczas gotowania dodasz do wody odrobinę soku cytrynowego. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher