Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Drób przeznaczony do smażenia

dodany przez: aleksa6 Drób przeznaczony do smażenia należy po umyciu starannie obsuszyć - łatwiej się przyrumienia. więcej więcej

Kapusta

dodany przez: SylwiaLilianna zapach gotowanej więcej więcej

Pulchny biszkopt

dodany przez: Marzena pomoze woda i olej więcej więcej

frytki

dodany przez: SylwiaLilianna szybciej więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: Marzena pergamin więcej więcej

Otwarta puszka konserwy

dodany przez: aleksa6 Zawartość otwartej puszki trzeba od razu przełożyć do innego naczynia. Nie wolno przechowywać otwartych konserw. więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: trini6 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher