Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kotlety na grillu

dodany przez: karoolla1987 kotlety na grillu upieką się równomiernie jeśli nie będą grubsze niż 2 cm więcej więcej

masełko do potraw z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Masło z bukietem ziół więcej więcej

Szpinaku nie odgrzewać

dodany przez: patryshia ugotowanego szpinaku nie powinno się odgrzewać, ponieważ mogą się z niego wydzielić substancje szkodliwe dla zdrowia więcej więcej

Mięso z kurczaka

dodany przez: aleksa6 Mięso z kurczaka będzie bardziej soczyste i nie przypali się, jeśli na dno brytfanny wlejemy pół szklanki wody, rosołu z kostki lub niesłodzonego soku pomarańczowego czy jabłkowego. więcej więcej

Smak ziemniaków

dodany przez: Marzena ważne solenie więcej więcej

frytki

dodany przez: SylwiaLilianna szybciej więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: Marzena pergamin więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher