Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Apetyczna panierka do ryb

dodany przez: Marzena użyj mąki kukurydzianej i ziemniaczanej. więcej więcej

Bigos

dodany przez: patryshia Bigos należy do tradycyjnych specjałów kuchni staropolskiej. Ma wiele wariantów, w każdej kuchni przyrządza się go nieco inaczej. Jest więc bigos myśliwski, litewski, hultajski i domowy. Najlepszy bigos powstaje z kapusty mieszanej. Jeżeli szykujemy bigos wyłącznie z kapusty słodkiej, dodajmy kwaśne jabłka. Na półtora kilograma kapusty bierzemy... więcej więcej

Czekoladowe wypieki

dodany przez: Marzena zyskają na smaku więcej więcej

ziemniaki

dodany przez: domciak Ziemniaki po ugotowaniu nie będą suche... więcej więcej

zapobieganie przypaleniu ciasta

dodany przez: karoolla1987 Dobrym sposobem jest przykrywanie piekącego się ciasta kawałkiem folii aluminiowej lub papieru do pieczenia – najpierw pozwól aby ciasto wyrosło a potem je przykryj więcej więcej

Wzbogacanie sałatek

dodany przez: Marzena octy i oleje z ziołami więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher