|
||||
boczek dobry na szasłykdodany przez: karoolla1987 bardzo dobrym składnikiem szaszłyków jest boczek, który uchroni niewielkie kawałki mięsa przed nadmiernym wysuszeniem więcej![]() Świeży chleb po zamrożeniudodany przez: paula26013 Aby zachować świeżość chleba podczas rozmnażania należy go skropić wodą lub wodą z mlekiem przed włożeniem do piekarnika więcej![]() zapach czosnkudodany przez: aleksa6 Aby pozbyć się intensywnego zapachu czosnku,należy zjeść jabłko,pietruszkę,surowy bób lub rozgryźć ziarenko kawy. więcej![]() Skórka z cytryny do kompotudodany przez: trini6 Skórki z cytryny dadane do gotującego się kompotu zapobiegają rozgotowywaniu się owoców i poprawiają aromat więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|