Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna biszkopt ładnie urośnie więcej więcej

Rosół

dodany przez: trini6 Rosół będzie klarowny, jeśli będziesz gotować go 2-3 godziny na bardzo małym ogniu. Gdy gotuje się za szybko, mętnieje. więcej więcej

Jeśli ciasto nie chce się lepić

dodany przez: trini6 Jeśli ciasto nie chce się lepić, rozwałkowując je, podsyp tylko odrobinę mąki, a do wyrabiania użyj ciepłej wody. Jeżeli ciasto za bardzo się lepi, w trakcie wyrabiania dodaj łyżkę oleju. więcej więcej

Klarowny rosół

dodany przez: Ania K. Aby rosół był klarowny.. więcej więcej

Jedz paprykę

dodany przez: Ania K. Papryka pobudza ....... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher