|
||||
Grill, piekarnikdodany przez: paula26013 czyszczenie posypać solą, podgrzać aż do zbrązowienia i umyć więcejgrillowaniedodany przez: karoolla1987 na grilla najlepsze są specjalne kiełbaski do tego celu przeznaczone, ale nadają się również inne byle nie były podsuszane więcejGrillowaniedodany przez: trini6 W trakcie grillowania staramy się przewrócić mięso lub rybę tylko jeden raz, żeby zbierający się w środku sok i tłuszcz nie przemieszczał się zbyt często w środku mięsa. więcejGrudki w sosiedodany przez: trini6 Grudki w sosie przecieramy przez sito, dodajemy troche masła i pononie odgrzewamy. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|