Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Swieże masło

dodany przez: Marzena przełoż do pojemniczka więcej więcej

aromat czosnku

dodany przez: cohenna do potraw dodajemy więcej więcej

Baranina

dodany przez: ewa1257 Pieczenie baraniny. więcej więcej

Koperek solony

dodany przez: paula26013 0,5 kg liści kopru, 10-15 dag soli Koper przygotowujemy jak do koperku w solance. Następnie układamy go w wygotowanym słoiku przesypując każdą warstwę solą i dokładnie ubijając.Słoik dokładnie zamykamy. Taki koperek stosuje się do posypywania potraw jak świeży. więcej więcej

Lodówka

dodany przez: paula26013 pozbywanie się przykrego zapachu-do środka wstawić talerzyk z proszkiem do pieczenia (wymieniać co 2 tygodnie). -zostawić w lodówce przekrojone jabłko. -po rozmrożeniu umyć wodą z octem. więcej więcej

Sposób na ścieranie chrzanu

dodany przez: Marzena żeby nie szczypały oczy więcej więcej

bakalie w cieście

dodany przez: cohenna aby bakalie nie opadły więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher