|
||||
Chlebdodany przez: paula26013 aby był świeży do pojemnika należy włożyć połówkę jabłka albo kilka plasterków surowego ziemniaka. świeży po zamrożeniu uzyskać to można zwilżając go przed pogrzaniem w piekarniku wodą lub wodą z mlekiem. więcejCytrusydodany przez: paula26013 Odmładzanie zeschniętych włożyć całe na pół godziny do ciepłej wody. więcejZapachydodany przez: paula26013 ładne zapachy w kuchni -rzucić na gorącą płytę trochę kawy, skórkę pomarańczy. -zagotować wodę z cynamonem - bez przykrycia. więcejaby sernk nie opadłdodany przez: monial Nie należy wyjmować ciasta tuż po upieczeniu, lecz zostawić je w piekarniku na 20-30 minut przy lekko uchylonych drzwiczkach. więcejZielony groszekdodany przez: trini6 Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|