Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Czy ciasto jest gotowe?

dodany przez: patryshia wysokie ciasta, np. babki powinno się sprawdzić patyczkiem wbijając go w najgrubsze miejsce ciasta, jeśli patyczek jest suchy i nie ma na nim śladu ciasta tzn., że jest gotowe więcej więcej

Perliczka- klejnot na talerzu

dodany przez: patryshia Perliczka to szlachetny gatunek drobiu, ceniony ze względu na szczególne walory smakowe i odżywcze. Dzięki lekkiemu akcentowi dziczyzny zasługuje na miano dania wykwintnego, zaś jej wartościowe mięso zadowoli niejednego zwolennika zdrowej żywności. więcej więcej

naturalne kolory pisanek

dodany przez: anka1984 inne kolory więcej więcej

Mak

dodany przez: Ania K. Mak możesz kupić gotowy lub... więcej więcej

świerze ciasto drożdżowe

dodany przez: cohenna ciasto może zachować dłużej świeżość jeśłi więcej więcej

Solenie ryb

dodany przez: Marzena tuż przed smażeniem więcej więcej

Mieso na grill

dodany przez: major161 Na ruszt nie kładziemy mięsa wyjętego prosto z lodówki: więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher