Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Suszone owoce lub jarzyny :)

dodany przez: domciak jarzyny i owoce więcej więcej

Dodaj cukru do zielonego groszku

dodany przez: aleksa6 Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej więcej

Koperek

dodany przez: domciak przechowywanie koperku. więcej więcej

Pieczeń

dodany przez: trini6 Jeśli pieczeń, zwłaszcza wołowa, jest twarda, dodaj do wywaru, w którym ją dusisz, kieliszek koniaku. Mięso skruszeje, a smak alkoholu po pewnym czasie zniknie. więcej więcej

Smaczniejsze warzywa

dodany przez: domciak warzywa więcej więcej

Przechowywanie

dodany przez: SylwiaLilianna rośliny więcej więcej

Przechowywanie

dodany przez: SylwiaLilianna korzenie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher